• "Alice heeft mij veel inzichten gegeven. Ik heb mijn energie weer terug en ik voel mij sterker doordat ik beter mijn grenzen kan aangeven."

  Janet, 38
 • "Alice luistert naar mij Laat mij nadenken over wat ik anders kan doen, maar kan mij ook goed sturen. Ik schaam mij nog wel eens voor mijn klachten, maar bij Alice weet ik dat ik het gewoon kan vertellen."

  Lisa, 23
 • "Ik had al jaren last van klachten waar geen medische oorzaak voor te vinden was. Na veel onderzoeken binnen de reguliere gezondheidszorg, ben ik via een kennis uiteindelijk bij Alice terecht gekomen. Dankzij Alice ben ik mij er van bewust geworden dat de oorzaak van mijn klachten lag bij gebeurtenissen die ik nog niet verwerkt had. Dit was best even confronterend, maar Alice heeft mij hier goed bij geholpen. Direct na de eerste sessie werden mijn klachten al minder. Bij het einde van het traject waren mijn klachten weg en deze zijn ook niet meer terug gekomen."

  Henk, 58
 • "Alice is een professionele, rustige en vriendelijke therapeut. Ze weet erg veel. Ik voel mij bij haar serieus genomen en op mijn gemak."

  Divera, 47

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws en ontwikkelingen?

Meld je hieronder vrijblijvend aan voor de nieuwsbrief