Hoe ga ik te werk?

 
Ik werk vanuit een holistische visie. Dat betekend dat de behandeling is gericht op jou als totale mens, waarbij ik kijk naar het verband tussen lichaam, geest en leefomgeving. Wanneer deze factoren uit balans zijn, kun je last krijgen van lichamelijke en emotionele klachten.
Denk hierbij aan: 

  • Spanningsklachten: hoofdpijn, vermoeidheid, maag- en buikklachten, spier- en gewrichtsklachten, benauwdheid, hartkloppingen etc.
  • Rusteloosheid, prikkelbaarheid, piekeren, niet kunnen ontspannen, slecht slapen, burn-out en sombere gevoelens.
  • Klachten waar geen medische oorzaak voor te vinden is. 

Door middel van voetreflex behandelingen, gesprekken en oefeningen gaan wij op zoek naar de oorzaak van jouw klachten en gaan hiermee aan de slag. Op deze manier leer je meer over jezelf en het ontstaan van jouw klachten, wat de kans op een terugval aanzienlijk verminderd.
Een behandeling kan tevens preventief gebruikt worden om klachten te voorkomen. 

Wat kan jij verwachten?

Voor onze eerste afspraak stuur ik jou een intake formulier, die jij online kan invullen. Om een zo duidelijk mogelijk beeld van jouw klacht(en) te krijgen, nemen wij dit formulier tijdens de eerste behandeling samen door. Op basis van deze gegevens stel ik een persoonlijk en effectief behandelplan voor jou op. Hoe lang het behandeltraject duurt en hoe deze eruit komt te zien, hangt af van jouw klachten en de achterliggende problematiek. 

Ge├»nteresseerd? 

Plan zelf gemakkelijk een afspraak op een dag en tijdstip dat jou uitkomt:

Afspraak inplannen

Of neem contact op voor meer informatie: