Heb jij last van…

  • Rusteloosheid, prikkelbaarheid, piekeren, niet kunnen ontspannen, slecht slapen, burn-out en sombere gevoelens?
  • Spanningsklachten zoals: hoofdpijn, vermoeidheid, maag- en buikklachten, spier- en gewrichtsklachten, benauwdheid, hartkloppingen etc?
  • Klachten waar geen medische oorzaak voor te vinden is?

Dan is voetreflextherapie in combinatie met coaching iets voor jou!


Hoe ga ik te werk?

Ik werk vanuit een holistische visie. Dat betekend dat de behandeling is gericht op jou als totale mens, waarbij ik kijk naar het verband tussen lichaam, geest en leefomgeving. Wanneer deze factoren uit balans zijn, kun je last krijgen van lichamelijke en emotionele klachten.

Door middel van voetreflex behandelingen, gesprekken en oefeningen gaan wij op zoek naar de oorzaak van jouw klachten en gaan hiermee aan de slag. Op deze manier leer je meer over jezelf en het ontstaan van jouw klachten, wat de kans op een terugval aanzienlijk verminderd.
Een behandeling kan tevens preventief gebruikt worden om klachten te voorkomen. 

Wat kan jij verwachten?

Voor onze eerste afspraak stuur ik jou een intake formulier, die jij online kan invullen. Om een zo duidelijk mogelijk beeld van jouw klacht(en) te krijgen, nemen wij dit formulier tijdens de eerste behandeling samen door. Op basis van deze gegevens stel ik een persoonlijk en effectief behandelplan voor jou op.

Losse behandelingen: hoe lang jouw behandeltraject duurt en hoe deze eruit komt te zien, hangt af van jouw klachten en de achterliggende problematiek. 

Behandeltraject: kies je voor het behandeltraject (€160 voordeliger) ontvang je 8 1-1 sessies van 1,5 uur gecombineerd met voetreflextherapie en coaching. Wil je weten wat het traject inhoudt? Klik hier.


Van welke therapievormen maak ik gebruik?

Voetreflex therapie: Voetreflextherapie is een oude therapievorm die al ruim 3000 jaar wordt gebruikt. Het gaat er vanuit dat jouw hele lichaam, door middel van reflexpunten, weerspiegeld wordt op de voeten. Tijdens een behandeling masseer ik de reflexpunten die direct en indirect in verband staan met jouw klachten. Door deze punten te behandelen wordt jouw lichaam aangespoord om weer gebruik te maken van het zelf genezend vermogen, waardoor herstel op een natuurlijke en milde wijze wordt bevorderd.

Coaching en counseling: binnen de coaching maak ik gebruik van cognitieve gedragstherapie, rationeel-emotieve therapie en oplossingsgericht coachen om jou te helpen bij het bereiken van jouw doelen. Dit doen wij op een actieve manier door het onderzoeken van jouw gedachten, gedragsverandering in werking te zetten en het veranderen van je omgeving. Bij het gebruik van counseling richt ik mij vooral op het delen van jouw gevoelens en wat dit met jou doet. Op deze manier kan jij je ervaringen verwerken en ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en oplossingen.

MBCT: MBCT is een combinatie van mindfulness en cognitieve therapie en is door zijn succes erg populair binnen de geestelijke gezondheidszorg. De therapie is wetenschappelijk bewezen effectief bij piekeren, negatieve gedachten, (en met gevolg daarvan) stress, somberheid, burn-out klachten en terugkerende depressies.


Tarieven

Los consult 60 minuten: €70 

Behandeltraject “zet jezelf op 1” + voetreflex 8x 90 minuten: van €840 voor €680
(het traject wordt niet online, maar volledig 1-1 in de praktijk gegeven. Betaling in termijnen mogelijk)

Vergoeding zorgverzekeraar

Als erkend therapeut ben ik aangesloten bij:

  • Beroepsvereniging FAGT (Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten)
  • Stichting RBCZ  (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire zorg) 

Dit betekend dat een consult binnen mijn praktijk (dus geen online consulten) in aanmerking komt voor geheel of gedeeltelijke vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering. Een verwijzing van jouw huisarts is niet nodig.
Voor een overzicht van zorgverzekeraars die behandelingen van FAGT-leden vergoeden klik hier (hieraan kunnen geen rechten worden ontleend)
Informeer via jouw zorgverzekeraar naar vergoedingsmogelijkheden van een Natuurgeneeskundig consult/(voet)reflexzonetherapie. 

Een gemaakte afspraak, die bij verhindering, niet binnen 24 uur voor de afspraak wordt afgezegd, wordt voor 50% in rekening gebracht. 

Geïnteresseerd? 

Plan zelf gemakkelijk een afspraak op een dag en tijdstip dat jou uitkomt:

Of neem contact op voor meer informatie: