Vanzelfsprekend mag je er vanuit gaan dat ik alle behandelingen, adviezen en gesprekken naar mijn beste kunnen zal uitvoeren. Ik vind het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met mijn clienten. Mijn coaching en behandelingen dienen ter ondersteuning en nooit ter vervanging van de reguliere geneeskundige hulp. Mocht je nav een sessie of behandeling vragen of een klacht hebben, dan los ik die graag zo snel mogelijk samen op.

Sinds 2016 is de wet WKKGZ in werking getreden, wat inhoudt dat elke zorgaanbieder een duidelijke klachtenprocedure opstelt en aangesloten is bij een erkende geschillencommissie. Voor verdere informatie kun je de algemene voorwaarden downloaden. Bij het maken van een afspraak, ga ik er vanuit dat je akkoord gaat met deze algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden Alice van Engelen

Sinds 2018 is de wet AVG in werking getreden, wat inhoudt dat elk bedrijf een privacyverklaring opstelt. Deze verklaring kun je hieronder downloaden:

Privacyverklaring Alice van Engelen